Sagsbehandlingstiden på byggesager bliver endnu kortere

22. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Kommune har på et år nedsat sagsbehandlingstiden for byggesager med 20 procent. Men ambitionen er, at det skal gå endnu hurtigere, lyder det fra både borgmester og formanden for Erhvervsudvalget.

Dansk Byggeri har netop offentliggjort de seneste tal for, hvor lang sagsbehandlingstiden er i de 98 danske kommuner, og her viser tallene, at der er store kommunale såvel som regionale forskelle. I Sydjylland ligger det samlede gennemsnit således på 17 dages sagsbehandlingstid, mens man i Sønderborg Kommune ligger en smule over med et samlet gennemsnit for erhvers- og privatsager på 20 dage, mens Esbjerg og Tønder klarer opgaven på syv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Byrådet har afsat 2 x 1 million kroner, som skal være med til at få gjort sagsbehandlingstiderne endnu hurtigere, end de er i dag. Og allerede nu kan vi se, at indsatsen virker – på et år er vi gået fra en sagsbehandlingstid på 25 dage ned til 20 dage, og den udvikling vil fortsætte”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...