Salget af elvarebiler vokser og vokser

6. december 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Det er kun lidt over et år siden at de første udgaver af el-varebilen e-Deliver 3 rullede ind på det danske el-varebils-marked. Derefter er det kun gået fremad. Responsen på de elektriske varebiler fra MAXUS har været fantastisk, og nu ligger MAXUS nr. 1 i Danmark med flest solgte el-varebiler i 2021.

Og vil du prøve at køre i en el-varebil, så står HTL Dervice klar til at hjælpe.

”Man skal bare kontakte os og så kan man få lov til at låne en el-varebil i en dag eller to og prøve den af til det, som den skal bruges til i hverdagen”, siger Poul Linnet fra HTL Service i Aabenraa og firmaets sælger siger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når vi lader vores kunder bruge en elvarebil i en dag eller to, så er vi sikre på, at de ikke laver et fejlkøb. Det er vigtigt for både kunden og for os”.

Elbiler giver glimrende køreglæde og blandt fordelene er, at de er billigere at køre i og så tæller det også, at de ikke skal ret meget på værksted.

”Stadig flere opdager fordelene ved at vælge en elektrisk bil, og flere og flere opdager de mange fordele ved at vælge en el-person- eller varebil”, lyder det fra sælger Jeppe Jacobsen hos HLT Service, der er forhandler af Maxus el-biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

For varebiler er der ekstra mange fordele, man sparer ikke bare brændstof-, men også service, CO2-ejerafgift samt reparationsomkostninger og man har en grøn profil gennem køretøjet. Rigtig mange kommuner og institutioner kører ganske få kilometer om året og her er besparelsen særdeles mærkbar.

”Og vi har Maxus el-biler, både som person- og varebiler til hurtig levering”, fortæller Jeppe Jacobsen.

Maxus startede på markedet med den elektriske varebil, e-Deliver 3, men der er kommet flere til siden da.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores store varebil, e-Deliver 9 er en stor succes. Med et varerum på 9,7 m³ og 11 m³ er e-Deliver 9 en af de største modeller. Den har en rækkevidde på op til 353 km ved bykørsel og med en lastekapacitet på op til 1200 kg og 1.200 kg på krogen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...