Salgs- og Reklameforeningen byder på to arrangementer på samme dag

Feodora - den tidligere spritbåd. Arkivfoto: Ole Kæhler
Feodora - den tidligere spritbåd. Arkivfoto: Ole Kæhler
15. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Salgs- og Reklameforening inviterer medlemmer – og andre som har lyst – med til ikke bare ét, men hele to arrangementer, som begge finder sted lørdag den 27. april.

“Det ene arrangement er en tur med æ Spritte fra klokken 13, så vi kan opleve den gode spritbådstemning fra dengang og undervejs spiser vi lækkert smørrebrød fra Rønhaveslagteren og nyder en genstand”, siger Susanne Møller Jessen Møller fra Sønderborg Salgs- og Reklameforening.

“Det andet arrangement er, at vi nyder en to-retters menu på Grand Café på Rådhustorvet og det er fra klokken 18, så det er muligt at deltage i begge arrangementer”, siger Susanne Jessen Møller til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningens medlemmer kan tilmelde sig via den mail, som de burde have fået – og har de den ikke, så kan de sende en mail til [email protected] eller ringe til Bastian på telefon 2247 5283 og det samme kan interesserede, som ikke er medlem af Sønderborg Salgs- og Reklameforening.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...