Salgspriserne for villaer og rækkehuse stiger i Sønderborg

18. februar 2021 Broager

Der er fart på boligsalget og det seneste år er salgspriserne for villaer og rækkehuse steget i gennemsnit med 7,6 procent på landsplan og i Sønderborg Kommune stige salgspriserne også.

”Salgspriserne er steget med omkring 6 procent i Sønderborg-området og det er ganske pæn gevinst for boligsælgerne og vidner om et boligmarked der fortsat er præget af stor interesse for at købe villaer og rækkehuse i Sønderborg”, siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg.

Mens salgspriserne er steget i Sønderborg, så er de faldet i Haderslev, Tønder og Aabenraa og det er et udtryk for store geografiske forskelle i salgspriserne:

Artiklen fortsætter under annoncen

”At salgspriserne er steget i Sønderborg er et udtryk for, at flere ’vende hjem’ til Sønderborg kombineret med, at antallet af boliger til salg er faldet først på året og det giver så en ekstra gevinst for boligsælgerne lige nu”, siger Merete Lund Brock og tilføjer, at lige nu er det attraktivt at sætte sit hus til salg, grundet den store efterspørgsel på boliger:

”Vi har mange boligkøbere forbi vores butikker i Sønderborg og Broager som er på udkig efter et nyt hjem og, grundet det lave udbud af boliger til salg, har vi rigtig mange købere i vores køberkartotek, som bare venter på, at det rigtigt hus dukker op”, siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge home har boligmarkedet mest fart på i Østdanmark, særligt i København by, omegnskommunerne og i Nordsjælland, men Sønderborg kan altså også følge med, med en på 6 procent det sidste år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...