SALUS udgiver sønderjysk boligblad

4. september 2015 Erhverv

Formanden for SALUS, Ove Stahl Schmidt, skriver:

Bestyrelsen i SALUS har besluttet at tilbyde en ny service til beboerne i alle de seks boligforeninger, som SALUS administrerer.

Vi har taget initiativ til at udgive et fælles boligblad med lokalt nyt, og den idé har alle seks boligforeningers bestyrelse bakket op om.

Efter nogen tids forberedelse er det derfor en glæde nu at byde læserne velkommen til første udgave af BEBOER-NYT, som udkommer elektronisk. Bladet kan også læses fra de enkelte boligforeningers hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse bladet på dette link: http://www.salus-bolig.dk/beboerbladby

I det nye beboer-blad vil vi forsøge at bringe informationer, du som beboer kan bruge til noget. Vi vil bringe omtaler af lokale beslutninger og aktiviteter, så BEBOER-NYT bliver mediet, hvor vi oplyser og vejleder beboerne om ny viden, nye regler og andre ting, der er praktisk og nyttigt at kende til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil bringe omtaler af livet i alle seks boligforeninger, som SALUS administrerer.

Ved at skrive om de gode eksempler håber vi, at du blive inspireret, også til at tage ideer op i din boligafdeling. For ideen med et nyt elektronisk beboerblad er at give alle ca. 7.500 boliger i de seks boligforeninger gode eksempler og tydeliggøre, hvad det vil sige at yde god service, og hvilke fordele beboerne har ved at bo i et alment boligbyggeri.

Vi håber også, at det nye fælles blad kan være med til at styrke beboer-demokratiet ved at bringe omtaler af, hvad afdelings- og hovedbestyrelser arbejder med, og hvor afdelingsmøder og generalforsamlinger bliver omtalt. Det nye beboer-blad afløser Sønderborg Andelsboligforenings blad “Lydpotten” og “Almen Nyt” i Aabenraa, som Kolstrup Boligforening og Aabenraa Andelsboligforening har udgivet. Begge boligblade eksisterede i flere end 35 år. Så for disse tre boligforeninger er et boligblad som informationskanal ikke nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men i Toftlund, Skærbæk og Tønder opleves BEBOER-NYT som en udvidet service.Jeg håber, at alle vil synes om nyskabelsen. I får den elektronisk på hjemmesiden. Men skulle du ønske den i en papir-udgave, kan du hente en sådan på boligforeningens kontor fra den 10. september.

Bag SALUS står:

Aabenraa Andelsboligforening
Kolstrup Boligforening
Tønder Andelsboligforening
Sønderborg Andelsboligforening
Skærbæk Boligforening
Toftlund Andels Boligforening

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk