Samarbejde med chance for billigere el de kommende år

9. februar 2016 Sundeved

Et samarbejde mellem Sønderborg Forsyning og DIN Forsyning i Esbjerg/Varde har resulteret i store besparelser på el for de kommende tre år.Elværk_1

Tre selskaber bød ind på udbuddet som blev afsluttet i december 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udbuddet blev vundet af SE, som altså fremover sørger for strømmen til både forsyningen i Sønderborg og Esbjerg/Varde, skriver Sønderborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Tilsammen har de to forsyningsselskaber 900 installationer fordelt på blandt andet varmeselskaber containerpladser, renseanlæg og vandværker. Ved udbuddet er der sparet 9 øre pr. kWh i forhold til tidligere års udgifter. Det er en besparelse på 2,25 millioner per år i forhold til tidligere års udgifter. Besparelsen vil i sidste ende komme kunderne til gode, idet alle besparelser går til at fastholde eller i bedste tilfælde nedbringe taksterne.

”I fremtiden kan man sagtens forestille sig, at vi vil indgå flere samarbejder med andre forsyninger. Det er ikke kun el, men mange andre indkøbsaftaler som med fordel kan slås sammen”, siger direktør Lars Blædel Riemann fra Sønderborg Forsyning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk