Samlet byråd bag kommunens budget

25. september 2018 Politik

Et samlet byråd har sat underskrifter på aftalen om Sønderborg Kommunes budget for 2019. Dermed er det lykkedes at samle alle fem partier om budgettet.

Det er lykkedes at forhandle et budget med støtte fra alle partier i Byrådet. Det er første gang Byrådet har forhandlet budget i den brede såkaldt tekniske konstituering, hvor alle partier er med. Konstitueringen bygger på et fælles opgaveansvar på tværs af partier og lister, som er gået igen i budgetforhandlingerne, fortæller Borgmester Erik Lauritzen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har hele vejen igennem haft en god dialog mellem partierne. Vi har selvfølgelig forhandlet om tingene, men der har hele tiden været enighed om de overordnede retninger. Nu har vi et budget med opbakning fra alle, som både holder økonomien i balance og giver plads til udvikling”.

Budgettet lægges på bordet hos Økonomiudvalget onsdag og forventes godkendt på Byrådsmødet den 3. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...