Samlet byråd bag kommunens budget

25. september 2018 Politik

Et samlet byråd har sat underskrifter på aftalen om Sønderborg Kommunes budget for 2019. Dermed er det lykkedes at samle alle fem partier om budgettet.

Det er lykkedes at forhandle et budget med støtte fra alle partier i Byrådet. Det er første gang Byrådet har forhandlet budget i den brede såkaldt tekniske konstituering, hvor alle partier er med. Konstitueringen bygger på et fælles opgaveansvar på tværs af partier og lister, som er gået igen i budgetforhandlingerne, fortæller Borgmester Erik Lauritzen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har hele vejen igennem haft en god dialog mellem partierne. Vi har selvfølgelig forhandlet om tingene, men der har hele tiden været enighed om de overordnede retninger. Nu har vi et budget med opbakning fra alle, som både holder økonomien i balance og giver plads til udvikling”.

Budgettet lægges på bordet hos Økonomiudvalget onsdag og forventes godkendt på Byrådsmødet den 3. oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...