‘SamtaleBrugsen’ i Augustenborg satte ord på fællesskaber

8. oktober 2019 Augustenborg

Tirsdag aften satte 50 mennesker sig til bords i deres lokale SuperBrugsen i Augustenborg, hvor der blev budt på mørbradgryde og kartoffelmos.

Brugsforeningen for Als og Sundeved sprang med på ‘Danmark Taler sammen’ – og der blev serveret et måltid i næsten alle foreningens butikker for de kunder, der havde købt en billet.

“Butikken i Dybbøl er ikke med, fordi den er ved at blive bygget om”, fortæller salgschef Karsten Hansen til SønderborgNYT.

I Augustenborg drejede samtalerne rundt om begrebet fællesskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her i Augustenborg er vi rigtigt gode til fællesskaber og det, som vi er gode til, skal vi gøre endnu bedre. Derfor er fællesskaber dagens emne”, siger formand for lokalrådet i SuperBrugsen i Augustenborg, Vibeke Hach Madsen til SønderborgNYT.

Kort efter bød hun spisegæsterne velkommen:

“Samtalekøkkener ser vi på en hvilken som helst villavej. Men her i Augustenborg har vi en Samtale-Brugs og nu skal I endelig tage noget og spise og få Jer en god samtale”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...