Sand jazzcrooner besøger Sønderborg Jazzclub

17. januar 2023 Kultur
Ken Norris. Pressefoto
Ken Norris. Pressefoto

En sand jazzcrooner besøger Sønderborg en kold eftermiddag søndag den 22. januar kl. 15:00, hvor Sønderborg Jazzclub byder indenfor til koncert med den amerikanske sanger Ken Norris.

Han har begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition med tydelig påvirkning fra Nat King Cole og Kurt Elling. Med en varm og personlig udstråling disker Norris let og elegant op med sange fra den klassiske jazz’ storhedstid, men også et par medrivende bossa novaer og sambaer har sneget sig ind i repertoiret, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Norris er bosat i Hamborg, og ved siden af et professorat på byens musikkonservatorium er han en eftertragtet jazzsanger og har samarbejdet med velrenommerede big bands i både Hamborg, Berlin og Paris.

I de senere år har Ken Norris desuden optrådt på en lang række festivaler og scener verden over. Nu har et hold af tidens fremmeste danske jazzmusikere inviteret den feterede sanger til Danmark – så forkæl dig selv med lækker og vaskeægte crooner jazz.

Med sig har han svenske Magnus Hjorth på klaver. Jakob Lind Lauritsen på bas og endelig en kendt gæst i Sønderborg Jazzclub Janus Templeton på trommer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...