Sanglærkerne og Trine Gadeberg sang julens sange

4. december 2017 Kultur

Når det er sjette gang, Trine Gadeberg giver en lille julekoncert på Mølleparken Plejecenter, kan man godt kalde det en tradition.

“Det er jo blevet en tradition, som jeg glæder mig til hvert eneste år”, siger Trine Gadeberg.

Derimod er det ikke en tradition, det var Bente Kaehne, som bød velkommen til Mølleparkens beboere, personale, Sanglærkerne og Trine Gadeberg.

Bente Kaehne er leder på Gråsten Plejecenter og hun holder også øje med Mølleparken Plejecenter, mens husets leder holder orlov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først Sanglærkernes sange

Mølleparkens rutinerede sanglærker startede koncerten med nogle af julens sange og da Trine Gadeberg var klar til at tage over, måtte Sanglærkerne lige synge Charlie Chaplins “Smile” for hende.

Trine Gadeberg sang adskillige julesange på flotteste vis – med og uden hjælp fra Sanglærkerne – og hun fik løftet humøret adskillige grader hos alle de ældre, der sad og bare nød de flotte toner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...