Sanglærkerne og Trine Gadeberg sang julens sange

4. december 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Når det er sjette gang, Trine Gadeberg giver en lille julekoncert på Mølleparken Plejecenter, kan man godt kalde det en tradition.

“Det er jo blevet en tradition, som jeg glæder mig til hvert eneste år”, siger Trine Gadeberg.

Derimod er det ikke en tradition, det var Bente Kaehne, som bød velkommen til Mølleparkens beboere, personale, Sanglærkerne og Trine Gadeberg.

Bente Kaehne er leder på Gråsten Plejecenter og hun holder også øje med Mølleparken Plejecenter, mens husets leder holder orlov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først Sanglærkernes sange

Mølleparkens rutinerede sanglærker startede koncerten med nogle af julens sange og da Trine Gadeberg var klar til at tage over, måtte Sanglærkerne lige synge Charlie Chaplins “Smile” for hende.

Trine Gadeberg sang adskillige julesange på flotteste vis – med og uden hjælp fra Sanglærkerne – og hun fik løftet humøret adskillige grader hos alle de ældre, der sad og bare nød de flotte toner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...