Sankt Hans aften på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten

17. juni 2016 Sønderborg

Så er det atter tid til at synge midsommervisen og fejre de lyse, lune sommernætter.

Blot et stenkast fra Gråsten Slotssø, ligger DET GAMLE RÅDHUS. En bygning som er rig på historie og samlingspunkt for mange forskellige højtider og arrangementer. Sankt Hans er ingen undtagelse. Det er en aften spækket med gode, danske traditioner – og kærligheden til det traditionelle er noget DET GAMLE RÅDHUS er særligt kendt for.DET GAMLE RÅDHUS - SØNDERBORGNYT

Artiklen fortsætter under annoncen

Restauratør, Jesper Dyrvig Pedersen, fortæller, at der har været fin tilslutning til restaurantens tidligere arrangementer. Især til det årlige, velkendte Oldtimerløb i maj, var der travlt på DET GAMLE RÅDHUS, som holder åbent til kl. 22 alle ugens dage.

Når det kommer til Sankt Hans, forbinder mange aftenen med bål, røg og duften af grill. Et køligt glas rosévin hører sig til, ligesom midsommervisen, leende børn og heksen, der flyver til Bloksbjerg.

Alt dette er noget gæsterne kan opleve i Gråsten d. 23. juni, hvor det, efter en dejlig middag på DET GAMLE RÅDHUS, er muligt at begive sig til Gråsten Roklub som, traditionen tro, holder bålfest med sang og taler, med begyndelse kl. 20.00. Kl. 18 serverer DET GAMLE RÅDHUS et lækkert gourmet-ta selv bord med grillspecialiteter og bland selv salat.

Artiklen fortsætter under annoncen

DET GAMLE RÅDHUS - SØNDERBORGNYTDer serveres kød fra Rådhusets egen trækulsgrill, og menuen består af sommerbuk i urter, marinerede spareribs, nakkefilet med dryrub, samt culotte af sødmælkskalv. Restauratøren fortæller: ”Vi har en idé om, at folk gerne vil ud at spise inden bålfesten, og det har de hermed mulighed for. Det er selvfølgelig også muligt at sidde udendørs og nyde en kop kaffe, en fadøl eller en drink.”

Artiklen fortsætter under annoncen

DET GAMLE RÅDHUS glæder sig til at afholde endnu en hyggelig aften, hvor god service, lækker mad og mindeværdige stunder går hånd i hånd.

Se mere info om DET GAMLE RÅDHUS på www.graastenraadhus.dk.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk