Savner du en sort/limegrøn mountainbike?

29. juni 2016 112

Politiet har bedt SønderborgNYT om at fremlyse en cykel der er havnet i politiets varetægt. Politiet vil gerne finde frem til ejeren, men da stelnummeret er fjernet har det vist sig at være en større opgave.

Det drejer sig om en Canyon Mountain bike, model: Grand Canyon CF SLX.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Cyklen er sort/limegrøn og udstyret med en Rockshox SID forgaffel, 29” hjul, Sram geargruppe samt Crank Brothers pedaler”, siger Ann Kate Pedersen fra Politiet til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Særlige kendetegn: Øverst på stellet oppe ved kronrøret er der et Dannebrog påklistret, ligesom der på højre side at stellet oppe ved kronrøret sidder et JOPA klistermærke.

Hvis du mangler en cykel der matcher ovennævnte beskrivelse eller måske ved hvem den kunne tilhøre, så bedes du kontakte Politibetjent Henrik Wittendorff Gram ved Lokalpolitiet i Sønderborg på tlf. 72 58 42 78

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...