Savner du en sort/limegrøn mountainbike?

29. juni 2016 112

Politiet har bedt SønderborgNYT om at fremlyse en cykel der er havnet i politiets varetægt. Politiet vil gerne finde frem til ejeren, men da stelnummeret er fjernet har det vist sig at være en større opgave.

Det drejer sig om en Canyon Mountain bike, model: Grand Canyon CF SLX.

“Cyklen er sort/limegrøn og udstyret med en Rockshox SID forgaffel, 29” hjul, Sram geargruppe samt Crank Brothers pedaler”, siger Ann Kate Pedersen fra Politiet til SønderborgNYT.

Særlige kendetegn: Øverst på stellet oppe ved kronrøret er der et Dannebrog påklistret, ligesom der på højre side at stellet oppe ved kronrøret sidder et JOPA klistermærke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du mangler en cykel der matcher ovennævnte beskrivelse eller måske ved hvem den kunne tilhøre, så bedes du kontakte Politibetjent Henrik Wittendorff Gram ved Lokalpolitiet i Sønderborg på tlf. 72 58 42 78

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...