Scandic Sønderborgs nye køkkenchef kommer fra Comwell

9. september 2018 Erhverv

Scandic Sønderborg henter den erfarne kok Klaus Græns til stillingen som køkkenchef. Klaus Græns blev uddannet kok i 1981, og har siden arbejdet i branchen, bl.a. i Tyskland, Schweiz og Skotland. Han har haft ledende stillinger siden 2004, og han kommer senest fra en stilling som køkkenchef på Comwell.

”Tilbuddet om at overtage ledelsen af køkkenet på Scandic Sønderborg kom for mig på det helt rette tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet har ambitioner om fortsat at spille en markant rolle i Sønderborg og ønsker at markere sig væsentligt inden for gastronomien. De ambitioner og udfordringer er jeg fuldstændig klar til at gribe, og jeg glæder mig meget til at udvikle potentialet”, siger Klaus Græns i en pressemeddelelse.

Scandic Sønderborg har planer om at tiltrække endnu flere gæster i hotellets restaurant. Hotellet har allerede set en større efterspørgsel i restauranten i takt med, at Scandic eksempelvis har introduceret dansk anguskød og lokal fisk fra Strandby for sine gæster.

”Det er fantastisk for os at få Klaus som køkkenchef, da vi kender hans høje gastronomiske niveau. Klaus er en dygtig og ambitiøs leder og en god kollega, så jeg glæder mig meget til samarbejdet. Særligt glæder jeg mig til at se udviklingen i køkkenet til glæde for vores mange spisende gæster – både lokale og hotelgæster”, siger Niels Sørensen, hoteldirektør på Scandic Sønderborg.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk