Sct Marie Kirke inviterer til foredraget ‘Pas på parforholdet’

20. oktober 2021 Samfund
Matthias Stølen Due. Pressefoto
Matthias Stølen Due. Pressefoto

Aftenen er for alle –  unge og gamle, familier med hjemmeboende børn og for dem, hvor børnene er fløjet fra reden. Det ligger os alle nær at bevare en god og dyb relation til den, vi lever vores liv sammen med. Dog kan vi blive udfordret af hverdagen, rutiner og alt det, livet byder os at tage os af.

Derfor denne eksistensaften med parforholdet i bred betydning som tema og hvor omdrejningspunktet er kærlighed – at elske og ære hinanden, et udtryk vi genkender fra vielsesritualet. Foredragsholder er Matthias Stølen Due, direktør for Center for Familieudvikling, der har skrevet bogen ’Pas på parforholdet – når kærligheden er kommet for at blive’.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne eller give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis ikke, risikerer vi at blive fremmede for hinanden, hvilket både går ud over os selv og vores familie. Kom derfor og hør, hvordan I kan passe på parforholdet – mens I stadig elsker hinanden”, lyder det fra Mattias Stølen Due.

Det er gratis at være med inkl. oste/pølsebord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding senest fredag den 29. oktober under tilmeldinger på Sct. Marie Kirkes hjemmeside eller en mail til rk@sctmarie.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...