SDB:DOX har seks spændende film på programmet

SDB:DOX byder på kvalitetsfilm. Pressefoto
SDB:DOX byder på kvalitetsfilm. Pressefoto
21. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når SDB:DOX bliver skudt i gang i marts måned, får alle i Sønderborg Kommune mulighed for at se en række af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm. Bredden i filmene er stor og de seks udvalgte dokumentarfilm henvender sig til både unge og gamle.

”Dét, at få et stort event som CPH:DOX til Sønderborg, er noget helt særligt, som vi endnu engang glæder os utroligt meget til at præsentere for publikum”, fortæller Maria Frost Andresen fra Sønderborghus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De udvalgte dokumentarfilm spænder bredt, lige fra filmen Efterklang – The Makedonium Band, der handler om Efterklang, som har rødder i det alsiske – til Før Stormen der fortæller om de 27 beboere på vadehavsøen Mandø og til The Contestant, der fortæller den utrolige historie om japanske Nasubi, der blev holdt fanget i et lille værelse i 15 måneder.

”Vi har desuden arbejdet på sideevents til filmene, for at give publikum en helhedsoplevelse”, siger Helle Larsen fra biblioteket i Sønderborg. Publikum får mulighed for at opleve seks film plus sideevents på Sønderborghus, Mejeriet, biblioteket i Sønderborg og i BHJ-Salen i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere, kan du følge med i Facebook-gruppen: SDB:DOX – en del af CPH:DOX.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...