Se de nominerede til prisen: Årets Erhvervsinitiativ

23. november 2021 Erhverv

På torsdag kårer JCI Sønderborg Årets Erhvervsinitiativ, hvor prisen går til én af de nominerede, som er Visselulles Vinbar, H. C. Jacobsen, Kallehave Stål & Montage, FineNordic og Timeglasset.

Prisen overrækkes i Farverihallen på EUC Syd.

Med prisen Årets Erhvervsinitiativ ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

De nominerede virksomheder vælges af en projektgruppe bestående af medlemmer fra JCI Sønderborg, dette sker på baggrund af input fra alle medlemmer i afdelingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er til tider tale om meget forskellige virksomheder, hvilket blot viser, hvor bredt vi sigter og det fortæller samtidig, at det er for os ikke kun én type virksomhed, der skal nomineres til Årets Erhvervsinitiativ, skriver JCI Sønderborg.

Inden kåringen skal deltagerne opleve Nikolaj Sonne, tidligere vært på tech-programmet ‘So ein Ding’ der med emnet ‘AI – en kunstig intelligens-steppebrand’ inviterer alle med ind i det teknologiske univers, som handler om Artificial Intelligence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han giver en lynkort introduktion til AI og viser eksempler fra det, der allerede er dagligdag: droner, selvkørende biler, oversættelse, taleforståelse og talesyntese. Derudover viser Nikolaj Sonne os, hvor teknologien måske er på vej hen og han viser skræk-eksempler på, hvorfor vi skal holde øje med den – allerede i går.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...