Se de nominerede til prisen: Årets Erhvervsinitiativ

23. november 2021 Erhverv

På torsdag kårer JCI Sønderborg Årets Erhvervsinitiativ, hvor prisen går til én af de nominerede, som er Visselulles Vinbar, H. C. Jacobsen, Kallehave Stål & Montage, FineNordic og Timeglasset.

Prisen overrækkes i Farverihallen på EUC Syd.

Med prisen Årets Erhvervsinitiativ ønsker JCI Sønderborg at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune ved at sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder.

De nominerede virksomheder vælges af en projektgruppe bestående af medlemmer fra JCI Sønderborg, dette sker på baggrund af input fra alle medlemmer i afdelingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er til tider tale om meget forskellige virksomheder, hvilket blot viser, hvor bredt vi sigter og det fortæller samtidig, at det er for os ikke kun én type virksomhed, der skal nomineres til Årets Erhvervsinitiativ, skriver JCI Sønderborg.

Inden kåringen skal deltagerne opleve Nikolaj Sonne, tidligere vært på tech-programmet ‘So ein Ding’ der med emnet ‘AI – en kunstig intelligens-steppebrand’ inviterer alle med ind i det teknologiske univers, som handler om Artificial Intelligence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han giver en lynkort introduktion til AI og viser eksempler fra det, der allerede er dagligdag: droner, selvkørende biler, oversættelse, taleforståelse og talesyntese. Derudover viser Nikolaj Sonne os, hvor teknologien måske er på vej hen og han viser skræk-eksempler på, hvorfor vi skal holde øje med den – allerede i går.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...