Se den nye dokumentarfilm ’70/30 – demokratiets kapløb med klimakrisen’ i Multikulturhuset under Sønderborg Klimadage

6. juni 2022 Kultur
Foto: Hansen & Pedersen
Foto: Hansen & Pedersen

Dokumentarfilmen ’70/30 – demokratiets kapløb med klimakrisen’ skildrer tilblivelsen af verdens mest ambitiøse klimalov. I 2019 gik tusindvis af danske børn og unge på gaden og de droppede skolen for at demonstrere for klimaet, mobiliserede deres forældre og bedsteforældre og krævede handling NU!

Da der samme år blev udskrevet valg, stod det klart, at en grøn klimapolitik trak stemmer, og med ét kom klimaet øverst på dagsordenen. Nu skal den nye regering sætte handling bag valgløfterne. Kan politikere, borgere og erhvervsliv finde hinanden og gøre Danmark til et grønt foregangsland – eller vil ambitionerne drukne i takt med at den nye klimalov møder virkeligheden?

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se Phie Ambos nye dokumentarfilm ’70/30 – demokratiets kapløb med klimakrisen’ i Multikulturhuset under Sønderborg Klimadage. Det oplyser arrangørerne bag Sønderborg Klimadage.

Filmen vises i ’Indsigten’ på Niveau 2 i Multikulturhuset tirsdag den 7/6, onsdag den 8/6 og torsdag den 9/6 alle dage klokken 16:00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...