Se & Hør: Hele syv uddannelser på Erhvervsakademiet

18. februar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Med hele syv forskellige videregående uddannelser har kommende studerende mange muligheder at vælge imellem, når Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg slår dørene op til åbent hus lørdag den 22. februar.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af videregående uddannelser er vokset støt gennem de seneste år på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg. Det kommer til udtryk på lørdag den 22. februar, når der er åbent hus på skolen kl. 10.00-15.00. Her præsenteres syv forskellige uddannelsesretninger.

– Vi glæder os til at åbne dørene og præsentere det hidtil bredeste udbud af uddannelser i akademiets historie og samtidig give de unge mulighed for at møde studievejledere og undervisere ansigt til ansigt, siger Britta Bendix, der er karrierekoordinator på Erhvervsakademi SydVest.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag får de kommende studerende en sidste chance for at afsøge studiemarkedet, inden de for alvor skal vælge uddannelse til foråret.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...