Se & Hør: Hele syv uddannelser på Erhvervsakademiet

18. februar 2014 Erhverv

Med hele syv forskellige videregående uddannelser har kommende studerende mange muligheder at vælge imellem, når Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg slår dørene op til åbent hus lørdag den 22. februar.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af videregående uddannelser er vokset støt gennem de seneste år på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg. Det kommer til udtryk på lørdag den 22. februar, når der er åbent hus på skolen kl. 10.00-15.00. Her præsenteres syv forskellige uddannelsesretninger.

– Vi glæder os til at åbne dørene og præsentere det hidtil bredeste udbud af uddannelser i akademiets historie og samtidig give de unge mulighed for at møde studievejledere og undervisere ansigt til ansigt, siger Britta Bendix, der er karrierekoordinator på Erhvervsakademi SydVest.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag får de kommende studerende en sidste chance for at afsøge studiemarkedet, inden de for alvor skal vælge uddannelse til foråret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...