Se & Hør: Hele syv uddannelser på Erhvervsakademiet

18. februar 2014 Erhverv

Med hele syv forskellige videregående uddannelser har kommende studerende mange muligheder at vælge imellem, når Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg slår dørene op til åbent hus lørdag den 22. februar.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Erhvervsakademiet vil vise dig en verden af spændende uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af videregående uddannelser er vokset støt gennem de seneste år på Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg. Det kommer til udtryk på lørdag den 22. februar, når der er åbent hus på skolen kl. 10.00-15.00. Her præsenteres syv forskellige uddannelsesretninger.

– Vi glæder os til at åbne dørene og præsentere det hidtil bredeste udbud af uddannelser i akademiets historie og samtidig give de unge mulighed for at møde studievejledere og undervisere ansigt til ansigt, siger Britta Bendix, der er karrierekoordinator på Erhvervsakademi SydVest.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag får de kommende studerende en sidste chance for at afsøge studiemarkedet, inden de for alvor skal vælge uddannelse til foråret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...