Se Hotel Alsiks franske kokkes forslag til en god menu til Nytårsaften

26. december 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag er årets sidste dag og det skal selvfølgelig fejres – og for at gøre det, så er der rigtigt mange, som har inviteret familie og venner til nytårsfest.

I mange hjem bliver der serveret torsk eller hamburgerryg, men det er også muligt at diske op med en tre-rettes menu og Hotel Alsiks to franske kokke, Yves Matter Lindén og Giovanna Fiore har et bud på en god menu, som kan laves i ethvert køkken.

”Som forret foreslår jeg jordskokkesuppe med ristet kammusling, jordskokkekompot og jordskokkechips”, siger Yves Matter Lindén til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hovedretten kan være kalvemedaljon og den steges på panden.

”Til kalvemedaljonen vil jeg anbefale Pommes Anna med en rødvinssauce og ovnbagt rødbeder og pastinakker. Det er jo rodfrugtsæson”, siger Yves Matter Lindén.

Middagen rundes af med en spændende dessert, hvor hver gæst får en tallerken med tre slags chokolademousse, passionsfrugtsorbet og chokoladefondant”, siger Giovanna Fiore.