Se hvem der får en skulptur fra WoodSculpture

WoodSculpture. Arkivfoto: Ole Kæhler
WoodSculpture. Arkivfoto: Ole Kæhler
23. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Arrangørerne bag WoodSculpture har netop valgt de otte modtagere, der i år kan modtage en skulptur. 41 forskellige virksomheder, foreninger og organisationer har søgt. Der blev lagt særlig vægt på geografisk spredning, så flest mulige borgere får glæde af en skulptur.

WoodSculpture bliver i år afholdt for 12. gang. Det betyder, at godt 120 træskulpturer kan ses rundt omkring i hele kommunen på offentligt tilgængelige steder.

WoodSculpture finder sted 16. – 21. juni på Slotskajen foran Sønderborg Slot. Alle dage er der fri adgang til pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan læse mere om WoodSculpture på www.woodsculpture.dk.

De modtager en skulptur: HAN Landsbylaug, Høruphav Brolaug, Sandbjerg Gods, Skodsbøl Landsbylaug, Cormall, Ragebøl, Christianskirken, Lommepark, Nordborg, Dykkerklubben Poseidon, Nordborg

Som skulpturmodtager forpligter man sig til at hente og opstille skulpturen på et offentligt tilgængeligt sted i Sønderborg Kommune, skriver WoodSculture.

Modtageren skal vedligeholde skulpturen og må ikke sælge den.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...