Se hvem der får en skulptur fra WoodSculpture

23. maj 2022 Kultur
Skulptur fra 2019. Foto: Ole Kæhler
Skulptur fra 2019. Foto: Ole Kæhler

Efter to års undtagelsestilstand med restriktioner er træskærersymposiet, WoodSculpture, nu tilbage i vante gænge. Arrangørerne bag begivenheden har netop valgt de ti modtagere, der i år kan modtage en skulptur. Der blev lagt særlig vægt på geografisk spredning, så flest mulige borgere får glæde af en skulptur.

”Jeg glæder mig over, hvor mange ansøgninger, vi har modtaget i år – over 40 fra snart sagt alle hjørner af kommunen. Det har været svært at udvælge modtagerne, fordi der er kommet så mange kvalificerede. Det er vigtigt for os, at skulpturerne også i år er spredt så meget som muligt ud over kommunen”, siger Finn Johansson, der som formand for Uwe Wolffs Fond arrangerer WoodSculpture sammen med Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

WoodSculpture bliver i år holdt for 10. gang. Det betyder, at der allerede nu er over 100 træskulpturer placeret rundt omkring i hele kommunen på offentligt tilgængelige steder.

WoodSculpture foregår i år 19. – 25. juni og er efter sidste års afstikker til Gråsten Havn igen tilbage på Slotskajen foran Sønderborg Slot. Der er fri adgang til pladsen alle dagene.

Interesserede kan læse mere om WoodSculpture på woodsculpture.dk.

De modtager en skulptur: Blans Landsbylaug, Retten i Sønderborg, Tandslet Landsbylaug, Foreningen Cykelfærgens Venner, Smøl Landsbylaug, Universe og Bittens Have, Midtals Friskole, Sønderborg Landsbyforum, Sønderborg International School og Augustenborg_Project.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som skulpturmodtager forpligter man sig til at hente og opstille skulpturen på et offentligt tilgængeligt sted i Sønderborg Kommune. Modtageren skal vedligeholde skulpturen og må ikke sælge den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...