Se hvilke firmahold der trak bedst i årerne

4. september 2021 Erhverv

Lørdag var der Firmakaproning i Sønderborg Roklub og Ruderverein Germania og det foregik ved Verdens Ende, hvor der var mållinie.

Det er 26. gang, der er firmakaproning og lige som de tidligere år, så var der masser af godt humør ved vandkanten og flere hold blev der heppet kraftigt på.

Firmakaproning er teambuilding på den sjove måde for virksomheder, institutioner, sportsforeninger, gadeforeninger, kort- dart-eller ølklubber – ja kun fantasien sætter grænsen. Det er en fantastisk mulighed for at styrke sammenholdet blandt kolleger og det kan være en god idé også at tage chefen med. Inden den store dag, hvor det gælder om at være hurtigst til at trække i årerne, så er der en række træningsaftener, som sikrer, at roerne får en idé om, hvordan man skal ro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Damernes finale blev vundet af ‘Sharknado’ fra Agramkow og hos herrerne var det igen Agromkow, der vandt. Herrerne kaldte deres hold ‘Træk til’. Mix-holdenes vinder blev ‘Shark Sailors’ fra Mærsk.

Der var også diplomer til de hold, som forstod at tage de med ro. Hos damerne var det Speed Yacht fra Speedadmin. Tag den med ro-titlen hos herrerne Team Go Malley fra EY og mix-holdenes rolige roere blev den kommunal tandpleje med holdet ‘Marsvinet’.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...