Se hvem der vandt parafodboldstævnet

9. oktober 2021 Samfund

Der var masser af driblinger, tacklinger, high-fives og højt humør til parafodboldstævnet i Sønderborg Boldklub, hvor otte hold fra henholdvis Herning, Kolding, Haderslev, Gråsten og Sønderborg spillede lørdag parafodbold-stævne i fantastisk solskin.

Holdene var fordelt i to grupper, så hvert hold skulle spille fire kampe, skriver Sønderborg Boldklub.

Og der blev gået til den fra start, for alle ville have fingrene pokalerne, der stod fremme under hele stævnet. Særligt pokalen i midten skilte sig ud, fordi den var allerstørst – mon ikke den ville tilfalde vinderen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Da alle gruppekampene var spillet landede Hammerum og Haderslev i en finale, mens Sønderborg Boldklub måtte kæmpe mod lokalrivalerne fra Gråsten om bronzepladsen.

Sønderborg vandt bronzen med en 3-1 sejr over Gråsten, mens finalen blev afgjort i straffesparkskonkurrence, som Hammerum vandt. Ud over pokalerne, sponsorerede den lokale vinhandel, Wohlenberg, en stor gavekurv til vinderne.

Sønderborg Boldklubs formand, Dergham A Rahman, er glad for, at flere hold havde taget turen til Sønderborg for at spille:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det at komme til stævne og turneringskampe er en vigtig del af det at være fodboldspiller. Det er her spillerne udvikler sig allermest. Vi har i Sønderborg Boldklub meget fokus på den sociale del af det at være på et hold, og til stævner som dette er der et stort potentiale for at udvikle sig socialt og møde nye mennesker fra andre dele af landet. Vi ser allerede nu frem mod det næste stævne vi kan holde”, siger han.

I flere år har Sønderborg Boldklub – i samarbejde med Sønderborg Kommune – tilbudt fodboldtræning for spillere som er udviklingshæmmede eller på anden måde har særlige behov. Holdet kan her i 2021 tælle hele 22 medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...