Se hvem der vandt parafodboldstævnet

9. oktober 2021 Samfund

Der var masser af driblinger, tacklinger, high-fives og højt humør til parafodboldstævnet i Sønderborg Boldklub, hvor otte hold fra henholdvis Herning, Kolding, Haderslev, Gråsten og Sønderborg spillede lørdag parafodbold-stævne i fantastisk solskin.

Holdene var fordelt i to grupper, så hvert hold skulle spille fire kampe, skriver Sønderborg Boldklub.

Og der blev gået til den fra start, for alle ville have fingrene pokalerne, der stod fremme under hele stævnet. Særligt pokalen i midten skilte sig ud, fordi den var allerstørst – mon ikke den ville tilfalde vinderen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Da alle gruppekampene var spillet landede Hammerum og Haderslev i en finale, mens Sønderborg Boldklub måtte kæmpe mod lokalrivalerne fra Gråsten om bronzepladsen.

Sønderborg vandt bronzen med en 3-1 sejr over Gråsten, mens finalen blev afgjort i straffesparkskonkurrence, som Hammerum vandt. Ud over pokalerne, sponsorerede den lokale vinhandel, Wohlenberg, en stor gavekurv til vinderne.

Sønderborg Boldklubs formand, Dergham A Rahman, er glad for, at flere hold havde taget turen til Sønderborg for at spille:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det at komme til stævne og turneringskampe er en vigtig del af det at være fodboldspiller. Det er her spillerne udvikler sig allermest. Vi har i Sønderborg Boldklub meget fokus på den sociale del af det at være på et hold, og til stævner som dette er der et stort potentiale for at udvikle sig socialt og møde nye mennesker fra andre dele af landet. Vi ser allerede nu frem mod det næste stævne vi kan holde”, siger han.

I flere år har Sønderborg Boldklub – i samarbejde med Sønderborg Kommune – tilbudt fodboldtræning for spillere som er udviklingshæmmede eller på anden måde har særlige behov. Holdet kan her i 2021 tælle hele 22 medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...