Se hvem der vandt Vollerups jubilæumsringridning

6. august 2022 Kultur

Ved lørdagens ringridning i Vollerup sikrede Christina Zachariassen sig dronningetitlen, mens Finn Gundersen blev kronprins og Jesper Bragt-Hansen blev prins.

I børnenes ringridning var det Signe Elnef, der var bedst af alle og nu kan kalde sig Dronning.

Kronprinsesse er Lea Dohrmann og Katrine Strauss er prinsesse.

Vollerup Ringridnings formand, Finn Jørgensen takkede ryttere og tilskuere for opbakningen og opfordrede dem alle til at komme igen næste år.

Der er bare et lille ‘men’ – og det er, at det stykke jord, som der rides på i Vollerup, det ejeres af Sønderborg Kommune, som vil sælge det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betyder, at vi må se os om efter et andet sted at ride ringridning. Jeg kan se et par muligheder og lykkes det ikke med dem, så må vi stille ringridningen i bero”, siger formanden til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...