Se hvilke foreninger der får fast adresse på kasernen

25. februar 2022 Kultur

Det er tæt på, at foreninger kan flytte ind på Sønderborg Kaserne og forvaltningen har indstillet, at Blæksprutterne,  Sportsfiskerforeningen Valkyrie i Sønderborg, Als-Veteranklub og Sønderborg Billard Club får fast adresse på Gerlachsgade.

Forvaltningen beder også politikerne i Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab om at godkende, at der gives afslag til Green Forest Pibe Band, Danfoss Orkester, Sønderborg Garden, Slægtshistorisk Forening Sønderjylland, Bombefly Museum, DK Syd, Mul10Art, Sønderborg Skipperlaug af 1571 og Fodslaw Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreninger har været til informationsmøde omkring de fremtidige foreningslokaler på kasernen. Foreninger har siden informationsmødet kunne tilkendegive deres interesse for at flytte ind.

Antallet af ansøgninger har varieret over tid, fordi nogle foreninger er kommet til og andre har fundet alternativer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...