SE kom galt afsted pris-stigninger for Stofa-kunder

28. januar 2014 Erhverv

Energiselskabet Syd Energi, SE, er kommet i strid modvind efter de har forsøgt at sælge købet af Stofa som en gave til forbrugerne, skriver Dagens.dk

Foto fra facebook.

Foto fra facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE har nemlig i en reklamekampagne glemt at orientere kunderne om, at de selv skal betale for gaven. Det betyder eksempelvis en stigning for internettet på 25-40 kroner.

Og det har skabt debat på energiselskabets Facebook-side, hvor der slynges rundt med ord som bedrageri og falsk markedsføring.

– Vi erkender, at vores kampagne med budskabet om, at vi giver alle en “gave” kan virke en smule provokerende på de kunder, der oplever at skulle stige 25-40 kroner for deres internetløsning. Vi er vant til at give vores budskaber kant, og det giver nogen knubs fra tid til anden, skriver direktør Niels Duedahl som et svar på kritikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE har sendt informationsbreve ud til kunderne, der nu kan opsige deres abonnement inden 15. februar.

På den måde ender Syd Energi alligevel med lutter tilfredse kunder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Uddannelse, Sønderborg

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen

28. september 2022 Uddannelse

På EUC Syd er der hele fire modtagere af ML-Prisen: Jonas, Jimmy, Magnus og Mikkel. Alle fire får altså en stor anerkendelse for deres indsats på både deres uddannelse og ved deres læreplads. Metalindustriens Lærlingepris er en pris, som symboliserer en lærlings faglige stolthed, og er et tegn på deres åbenhed og kammeratskab. Den prestigefyldte […]

Læs mere...