Se Lærke Lautas udstilling: Meditations in an Emergency version 2

4. august 2022 Kultur
Lærke Lauta: In the Beginning
Lærke Lauta: In the Beginning

Det flertydige og det gådefulde er karakteristisk for den danske billedkunstner Lærke Lautas formsprog. Hvad enten hun arbejder figurativt eller abstrakt, todimensionelt eller tredimensionelt, med malerier eller videoinstallationer, er der tale om meditative og sanselige værker, der unddrager sig vores forsøg på entydig fortolkning, skriver Augustiana.

Lærke Lauta arbejder konsistent med sit udtryk på tværs af flere værkkategorier. Udstillingen i Det Hvide Palæs rummer videoinstallationer og figurative malerier, hvor drømmeagtige scenerier skaber fortællinger, men også lærreder, hvor det narrative element nedtones eller transformeres til vibrerende farveflader. Med på udstillingen er også værkserien ’Layers’, som er bemalede og frithængende tekstiler, der trækker farven helt ud i rummet og skaber et kropsligt nærvær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Præsentationen i Augustianas herskabelige rum er en version 2.0 af den udstilling Lærke Lauta viste på Rønnebæksholm i 2021. Dengang dannede den globale corona-krise klangbund for udstillingens titel, ’Meditations in an Emergency’. Det er dog ikke i mellem tiden blevet en mindre relevant udstillingstitel, skønt vi ikke længere er midt i en corona-krise.

Christel Leiendecker, formand for udvalget Kultur, Idræt og Medborgerskab, åbner udstillingen lørdag den 13. august kl. 14-16, hvor alle er velkomne til at opleve udstillingen, møde kunstneren og nyde en forfriskning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...