Se med i aften og bliv klogere på Sønderborg I Arbejde-mærket

SønderborgNYT TV var med til uddeling af Sønderborg I Arbejde-mærket
SønderborgNYT TV var med til uddeling af Sønderborg I Arbejde-mærket
7. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Redaktion

‘Sønderborg I Arbejde’-mærket blev uddelt til flere end 100 lokale virksomheder ved et arrangement hos EUC Syd.

SønderborgNYT TV var med ved tildelingen af ’Sønderborg I Arbejdet’-mærket til de mange virksomheder, hvor også ‘Sønderborg I Arbejde’-prisen blev uddelt til Rema 1000 i Dybbøl. Vi fangede vinderen, købmand Michael Brandgaard, for at høre, hvad det betyder for ham og Rema 1000 at få prisen.

Du kan også møde Bauhaus Sønderborg, Agramkow Fluid System og Føtex i Borgen, som var nomineret til ‘Sønderborg I Arbejde’-prisen, og vi bringer også et interview med sidste års vinder, NH Jespersens.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT TV har også byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen fra Socialdemokratiet i tv-studiet, hvor han fortæller mere om ’Sønderborg I Arbejde’ og hvad der skal til for at modtage anerkendelsen, ikke mindst den årlige pris. Udover at være byrådsmedlem er Jan Prokopek Jensen også formand for Arbejdsmarkedsudvalget og formand for styregruppen bag ‘Sønderborg I Arbejde’-mærket.

Se med i aften klokken 20:00 her på SønderborgNYT TV.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...