Se med, når SønderborgNYT onsdag eftermiddag sætter fokus på Coronavirus og Sønderborg Kommune

11. marts 2020 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

Onsdag eftermiddag sætter SønderborgNYT fokus på Coronavirus og Sønderborg Kommune, når vi klokken ca. 16:30 sender et direkte tv-interview med Sønderborg Kommunes sundhedschef Michael Skriver Hansen.

Coronavirussen begynder for alvor at kunne mærkes i alle dele af samfundet og i Sønderborg Kommune – som i resten af Danmark – aflyses arrangementer, pladser i busserne begrænses, gymnasieelever er strandet i Italien, flyafgange til København reduceres og skoleelever er sat i karantæne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hvad betyder det for os som Sønderborgenser? Hvordan skal vi forholde dig til Coronavirussen, hvad gør Sønderborg Kommune for at tage hånd om særligt de udsatte borgere, hvilke nødplaner er i gang med at blive udarbejdet og hvilken rolle har Sønderborg Kommune som myndighed i forbindelse med Coronavirus-beredskabet? De spørgsmål, og mange flere, vil vi forsøge at få svar på, når vi stiller spørgsmålene direkte til Sønderborg Kommunes sundhedschef Michael Skriver Hansen.

Du kan se tv-interviewet ved at klikke her.

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...