Se og hør Kira Martini i Sønderborghus

Kira Martini. Pressefoto
Kira Martini. Pressefoto
19. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kira Martini har i de seneste år markeret sig som en formidabel kraft inden for vokaljazzens rige landskab. Med en stemme der formidler jazzens essens med kærlighed og autenticitet har Kira Martini hurtigt indtaget toppen af den danske jazzscene. Hendes repertoire spænder bredt og omfatter alt fra velkendte jazz-standards til egne kompositioner, brasilianske perler og skandinaviske folkemelodier. Kira bliver rost for sin fortolkningsevne, alsidighed og sangskrivning, der bevæger sig smidigt gennem forskellige genrer, skriver SønderJazzclub

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kommende album, Open Wide, bliver det seneste skud på stammen fra Kira Martini og det lover at være en oplevelse, der spænder fra hjertevarme ballader til sprudlende uptempo-numre. Albummet, der udgives i maj, byder på Kiras egne sange, der vidner om en kunstner, der udfordrer grænserne for moderne vokaljazz. Singlen, Better life, der udkom i januar, emmer blandt andet af den slags ægte blåtonede jazzfeeling, som man ikke bare kan øve sig til. Det mærkes og høres, at det her er 100 procent autentisk og skabt direkte fra et blåt og sjælevarmt hjerte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kira Martini og hendes ensemble er kendt for deres inderlighed og ærlighed på scenen, og deres koncerter er altid en unik og mindeværdig oplevelse for publikum og anmeldere. Ensemblet består af Mads Søndergård, Joel Illerhag og Morten Ærø.

Kom og lyt – og se Kira Martini live i Sønderborghus den 28. april kl. 15.00 – hvor Sønderborg Jazzclub byder alle velkomne.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...