Se om du vandt et gavekort på dagen hvor Bals fejrede det nye logo og ny hjemmeside

14. september 2021 Erhverv
Rikke Tange Hamann og Karsten Hansen fra Bals
Rikke Tange Hamann og Karsten Hansen fra Bals

Brugsforeningen for Als og Sundeved, Bals, fejrede den 4. september, at der er taget nyt logo og ny hjemmeside i brug – og det nye tiltag skyldes, at foreningen vil vise, at den er mere end bare 13 supermarkeder.

Dagen blev fejret med en masse gode tilbud til kunderne og topmotiverede medarbejdere i alle butikker.

“Og så blev der sendt tv-optagelser fra alle 13 butikker – og de gav 20.000 visninger på butikkernes liveudsendelser og lige så mange på SønderborgNYT”, siger salgschef Karsten Hansen til SønderborgNYT. Han fortæller, at tv-optagelserne samlet er set 70.000 gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 13 tv-optagelser fortæller historien om Bals fra starten i 1969 og frem til i dag. Hver af de 13 butikker bidrog med hver en del af fortællingen om rejsen frem til nu.

Bals’ profil er tilpasset Sønderborg Kommunes fokusområde inden for lokale fødevarer og dyrker dermed udvidelsen af det grønne og bæredygtige fællesskab mellem lokale fødevareproducenter og hvor klimavenlige og miljørigtige løsninger står højt på agendaen.

Foreningen har sit udgangspunkt i dens kultur, værdier og bæredygtighed, der hviler på fire søjler: Service, CSR, HR og Innovation, og som munder ud i foreningens vision: “Sammen om bedre mad til gavn for kunden og miljøet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fejringen af logo og hjemmesiden, bals.dk skete også med en konkurrence, hvor kunderne skulle gætte, hvor mange butikker, der er med i Bals.

“Rigtigt mange svarede rigtigt og skrev 13. Vinderne er trukket og de får direkte besked”, siger Karsten Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...