Se Sønderborg fra toppen af Alsik

6. maj 2019 Erhverv

Fra i dag kan du tage elevatoren op til ’Point of View’ og med egne øjne opleve Sønderborg fra udsigtsetagen på 16. etage i Sønderborgs nye vartegn Alsik.

”Vi åbner Alsik i små etaper og i dag glæder vi os over, at kunne invitere Sønderborgenserne indenfor så de kan komme en tur op på udsigtsetagen på 16. etage og jeg kan godt love, at der venter en helt særlig oplevelse med en 360-graders udsigt over hele Sønderborg-området”, fortæller Henrik Bille Pedersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være adgang til udsigtsetagen fra klokken 10-18 og med tiden skal man benytte en app, hvor der kan bookes tid til en tur på udsigtsetagen, så ingen går forgæves. Indtil appen er klar, skal man henvende sig i receptionen på hotellet.

I aften kan sønderborgenserne også besøge restaurant Alsik, hvor der serveres en hovedret for 99 kroner.

Åbningen af Hotel Alsik markerer samtidig en milepæl i den fortsatte udvikling af havnefronten og Byens Havn, som officielt indvies fredag 28. juni

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotel Alsik er også et af de mest bæredygtige hoteller i hele verden, og beregninger viser, at Alsik-hotellet er 76 procent CO2-neutralt.

Alsik forsynes med strøm fra blandt andet 380 m2 solceller, og lokal grøn fjernvarme sikrer varmeforsyningen til hotellets værelser og suiter, de tre restauranter samt spa- og wellnessområde.

Udover de nyeste energieffektiviseringsløsninger fra Danfoss, benyttes også andre lokale løsninger fra blandt andre Danish Clean Water. De har udviklet en legionella-bekæmpelsesløsning, så vandets fremløbstemperatur uden risiko kan sænkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Bitten og Mads Clausens Fond og PFA, der står bag Hotel Alsik.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk