Se tv-udsendelsen med Mette Frederiksens besøg i Blans

22. maj 2019 FV19

Onsdag middag besøgte statsmisterkandidat Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet landsbyen Blans.

Efter at have givet hånd til borgmester Erik Lauritzen, partifælle Benny Engelbrecht og en række af de mange blansingere, der var dukket op, gik Mette Frederiksen en tur indenfor i Min Købmand, hvor hun fik historien om, hvorfor der stadig kan købes dagligvarer i Blans.

“Det er en fantastisk historie, at blansingerne går sammen om at åbne en købmandsbutik. På Chrstianborg og i de større byer er det let at mene, at Danmark er et lille land. Men når så købmanden i en landsby lukker, så bliver der pludselig langt at køre for at handle”, sagde Mette Frederiksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev også talt om folkeskoler og om statsstøtte til friskoler.

“Og selvfølgelig skal en skole, som den friskole, der er her i Blans forsat kunne klare sig”, sagde statsministerkandidaten.

SønderborgNYT var også i Blans og sendte live fra besøget – se og hør meget mere HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...