Se tv-udsendelsen og bliv klar til at søge tilskud til dine boligforbedringer

29. oktober 2020 Erhverv

Nu kan boligejere søge om tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

Hvis du ikke føler dig helt sikker på, hvordan du kan få del i puljen, så kan du se SønderborgNYTs tv-udsendelse fra ProjectZeros informationsmøde i Sydals-Hallen, så du bliver klædt på til at sende din ansøgning.

Tilskud skal få flere boligejere til at gøre deres hjem mere klimavenlige og bidrage til målet om at reducere CO2-udledningen med 70 procent inden 2030.

“Nu gør vi vores grønne ambitioner til konkret handling og målet er, at der skal bruges mindre energi på at opvarme de danske hjem og dermed reducere CO2-udledningen”, siger klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i en pressemeddelelse.

Tilskuddene til energirenoveringer kommer fra Bygningspuljen og boligejere skal søge før, de går i gang med projektet – ellers kan de ikke få penge.
Der er 245 millioner kroner i Bygningspuljen i år.

Man kan søge via hjemmesiden sparenergi.dk/tilskud.

Her kan man også – med en beregner – få et bud på, hvor meget man potentielt kan få i tilskud – og hvor mange penge, man kan spare i energiudgifter.

Se tv-udsendelsen HER på SønderborgNYTs Facebookside

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...