Sejlene er sat til to store julefrokoster i SFS-hallen – skal du med?

2. september 2021 Kultur

Nu sættes alle sejl til i SFS-hallen, så der kan holdes et brag af en julefrokost-weekend den 26. og 27. november. Det bliver med stor julebuffet og TipTop Partyband.

Som altid er det Byggefonden, der står bag de populære julefrokoster i SFS-hallen og i år kan billetsalget går strygende. Du kan reservere en plads for kun 269 kroner, som inkluderer entré, stor julebuffet fra Holbøl Landbohjem samt musik og underholdning leveret af TipTop Partyband.

”Vi glæder os så meget til at genoptage traditionen og succesen med julefrokost i SFS-hallen og for at kunne sikre så mange som muligt en plads i år, har vi besluttet at arrangere julefrokost både fredag og lørdag”, siger Knud Erik Gubbertsen fra Byggefonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter reserves efter ’først til mølle princippet’ og det er nok en god idé at reservere billet allerede nu, fordi der er godt gang i billetsalget – og pludselig er der ikke flere.

”Vi glæder os til at spille for fuldt hus begge aftener og som tidligere er det jo en glad og hyggelig aften for familien, venner og firmaer og vi håber mange vil deltage”, siger Karsten Hansen fra TipTop Partyband. Han er sikker på, at det bliver et par bragende, festlige aftener.

Dørene åbnes begge aftener klokken 19 og musikken spiller frem til klokken 01:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til 269 kroner kan reserveres til den 26. og den 27. november på telefon 30 89 15 49 eller ved at sende en mail til gubbertsen@dyb-net.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk