Sejlklub og en hesteklub søger om lån fra Foreningspuljen

27. maj 2022 Gråsten

Foreninger har mulighed for, at søge kommunens Foreningslånepulje om lån til at finansiere initiativer, hvortil foreningerne ikke ad andre veje kan finde tilstrækkelige penge.

Det er Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, der beslutter, om ansøgerne skal have et lån – og det er to ansøgninger på bordet til udvalgsmødet på onsdag.

Islænderhesteklubben Stella søger om et lån på 100.000 kroner, som medfinansiering til en ny ovalbane og opvarmningsbane til foreningens aktiviteter. Foreningen oplyser, at den mangler et egnet sted til aktiviteter som ridelejre, rideterapi og klubstævner samt til almindelige foreningsaktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråsten Sejlklub søger om et lån på 100.000 kr. som medfinansering til foreningens klimaomstillingsplan. Planen indebærer udskiftning af en række energitunge el-installationer, udskiftning af varmeforsyning fra gas til fjernvarme og udskiftning af tag, så der kan komme et solcelleanlæg op.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...