Seks indbrud anmeldt siden årsskiftet

4. januar 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Siden nytår har politiet modtaget seks anmeldelser om indbrud i private hjem.

På Kongevej i Gråsten har en tyv forsøgt at bryde et vindue op med både en grensaks og en mindre skovl. Begge tingene knækkede dog i vinduesrammen, så tyven gav op, oplyser politiet.Politi - PGården indgang

Artiklen fortsætter under annoncen

I en lejlighed på Søstjernevej i Sønderborg blev en dør brudt op og hele lejligheden blev gennemrodet. Her blev der stjålet et Samsung fladskærms-tv, en X-boks, seks kasser sodavand, forskelligt el-værktøj og 40 DVD film.

På Bjørnemosen i Ulkebøl blev der nytårsaften kl. 19:30 smadret en rude i en terrassedør. Det satte gang i alarmen og tyven stak af uden at få noget med sig.

På Solbakken blev en sten kastet gennem en rude, men der havde ikke været nogen inde på stedet og på HP Hansensvej blev en terrassedør brudt op, men heller ikke her blev der stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Parkgade i Sønderborg var det også en terrassedør det gik ud over. Tyven var efterfølgende i samtlige skabe og skuffer og der blev stjålet en Acer bærbar PC, en Ipad, en Iphone 4 og diverse smykker.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...