Seks indbrud anmeldt siden årsskiftet

4. januar 2016 112

Siden nytår har politiet modtaget seks anmeldelser om indbrud i private hjem.

På Kongevej i Gråsten har en tyv forsøgt at bryde et vindue op med både en grensaks og en mindre skovl. Begge tingene knækkede dog i vinduesrammen, så tyven gav op, oplyser politiet.Politi - PGården indgang

Artiklen fortsætter under annoncen

I en lejlighed på Søstjernevej i Sønderborg blev en dør brudt op og hele lejligheden blev gennemrodet. Her blev der stjålet et Samsung fladskærms-tv, en X-boks, seks kasser sodavand, forskelligt el-værktøj og 40 DVD film.

På Bjørnemosen i Ulkebøl blev der nytårsaften kl. 19:30 smadret en rude i en terrassedør. Det satte gang i alarmen og tyven stak af uden at få noget med sig.

På Solbakken blev en sten kastet gennem en rude, men der havde ikke været nogen inde på stedet og på HP Hansensvej blev en terrassedør brudt op, men heller ikke her blev der stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Parkgade i Sønderborg var det også en terrassedør det gik ud over. Tyven var efterfølgende i samtlige skabe og skuffer og der blev stjålet en Acer bærbar PC, en Ipad, en Iphone 4 og diverse smykker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...