Send din ansøgning nu hvis du ønsker et sæsonjob i Universe

7. januar 2021 Erhverv
Universe søger 140 sæsonmedarbejdere
Universe søger 140 sæsonmedarbejdere

Søndag den 10. januar er der ansøgningsfrist for dem der ønsker at komme i betragtning til en af de 140 stillinger som sæsonmedarbejder i Universe, som kan søges online her.

“Til sæson 2021 søger vi medarbejdere, der kan give vores gæster mindeværdige oplevelser. Det er helt afgørende, at man som sæsonansat hos os er imødekommende og har lyst og mod på at sætte sig ind gæsternes behov og gøre en forskel for deres dag i parken. Vigtigt er også, at man indgår i det store fællesskab af meget engagerede sæsonmedarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at skabe smil på læben både hos gæster og kolleger”, siger Bodil Agnete Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele udvælgelsesprocessen starter med at sende en ansøgning, der efterfølges af en jobworkshop, en uddannelsesdag og til sidst et sæsonjob i Universe. Ansøgningsfristen er søndag den 10. januar 2021, og der kan søges online her.

Universe Science Park går endnu en spændende sæson i møde med flere nyheder i parken. Blandt andet en helt ny attraktion ’Fire Zone’, der vil give gæsterne muligheden for at opleve ild og brand på tætteste hold. Universe åbner også en stor virtual reality nyhed – ’VR Bumper Cars’, som er de klassiske radiobiler med den nyeste VR teknologi, der giver gæsterne en usædvanlig og ny oplevelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...