Senior Erhverv havde gode snakke på Jobfestival

Jobfestival. Arkivfoto: Ole Kæhler
Jobfestival. Arkivfoto: Ole Kæhler
12. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Jobfestival på Kasernen, oplevede Senior Erhverv Sønderborg, som er et netværk målrettet ledige 50+ på arbejdsmarkedet, overvældende interesse.

Netop den gruppe er udsat, idet arbejdsmarkedet stadig opfatter gruppen som mindre værdifuld – selv i en tid hvor man angiveligt mangler arbejdskraft.

”Vi havde mange gode samtaler med de besøgende på vores stand”, fortæller formanden Søren Østergaard i en pressemeddelelse.

”Nogle af de gennemgående træk var overraskelsen, da vore gæster hørte at senioralderen på arbejdsmarkedet begynder ved de 50. Samtidig var mismodet over at gå ledig, mens man synes, man har meget at byde ind med ret tydeligt. Egentlig var det ret forstemmende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Senior Erhverv Sønderborg lægges der vægt på den personlige kontakt.

”Det er desværre ret nemt at falde i ledighedens dybe hul, og lyst og vilje til at komme væk fra de trygge rammer falder. Samtidig foregår meget af de lediges tid på nettet, og dermed hjemme foran skærmen. Det vil vi gerne være med til at ændre”, siger formanden.

Derudover tilbyder foreningen 50+ medlemmerne rådgivning, kurser og netværk – og dermed styrkes selvværdet hos den ledige.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...