Senior Erhvervsklubben klar med årets program

2. januar 2019 Erhverv

Senior Erhvervsklubben i Sønderborg har netop lagt sidste hånd på klubbens program for 2019.

Den 4 januar er der Nytårskur med borgmester Erik Lauritzsen.

Borgmesteren giver ved nytårskuren et indlæg om status i Sønderborg Kommune. Samme dag besøger klubben MultiKulturhuset og byens nye kollegium skråt over for, skriver Senior Erhvervsklubben til SønderborgNYT

Senere på året går turen til Sønderborgs nye vartegn, Hotel Alsik, samt virksomhedsbesøg hos både Brdr Ewers og BEKA Auto. Da klubbens medlemmer er seniorer med virksomhedsledelse som grundstamme, er der naturligvis også spændende besøg uden for kommunens grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år går turen blandt andet til H.P.Therkelsen i Padborg

Ja, seniorerne lever aktivt med i byens puls.

Meget lidt undgår klubmedlemmernes opmærksomhed såfremt det handler om byens virksomheder, udvikling og samfundsforhold.

Klubben har 27 medlemmer og bestyrelsen består af Jens Iwer Petersen, formand, Preben Jensen, John Lohff, Jørgen S. Jacobsen og Peder Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...