Sergenten: Smag på Sønderjylland med Mark & Christoffer

11. august 2022 Kultur
Mark & Christoffer. Foto: Ole Kæhler
Mark & Christoffer. Foto: Ole Kæhler

Fredag den 16. september er Mark & Christoffer på scenen i Sergenten, hvor de vil underholde med en lang række sange, der tager afsæt i det sønderjyske – og den tre-retters menu – med vine inkluderet – som Jesper Koch og hans personale serverer, vil vise de sønderjyske madtraditioner på bedste måde.

De forskellige egne af Danmark har deres egne lokale retter og de sønderjyske egnsretter er selvfølgelig med afsæt i de råvarer, der er i Sønderjylland.

“Jesper Koch vil ikke afsløre menuen, fordi den skal overraske gæsterne”, siger Hotel Alsiks eventchef Anne Kathrine Bruun Sørensen til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at Jesper Koch, som er vokset op i Sønderjylland, kender de sønderjyske egnsretter rigtigt godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det sønderjyske spisekammers lækre råvarer har jo altid haft en særlig plads hos os”, siger hun.

Mark og Christoffer spiller nogle af deres sange efter forretten og fortsætter efter spisningen.

“Vi vil gøre os umage for at levere en underholdende koncert og det sønderjyske har vi jo let ved, fordi vi er herfra”, siger Christoffer Brodersen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at han og Mark Dixon skal mødes i weekenden, hvor de finder de sange, som Sergentens gæster skal opleve.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan også fortælle, at vi glæder os meget til at underholde og spille i Sergenten”, siger han.

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til Sergentens sønderjyske arrangement, hvor du kan smage på både de sønderjyske retter og sange, så kan du stadig bestille en plads på Hotel Alsiks hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...