Hotel Alsiks gastronomiske chef, stjernekokken Jesper Koch, er i gang med at tænke menuen sammen til dinnerkoncerten med Burhan G, som kommer på besøg i Sergenten den 4. november og spiller sine allerstørste hits.
“Når jeg sætter menuen sammen til dinnerkoncerten, så handler det som altid om sæsonens råvarer. Det er en menu i øjenhøjde for selvfølgelig er maden vigtig, men det er koncerten også”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT.
“Og så er menuen sat sammen, så retterne er hurtige at servere. Det, som skal være varmt, det er varmt – og det som skal være koldt, det er koldt”, siger Jesper Koch.
Program
17:30: Dørene åbnes
18:15: Tre-retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum under middagen
20:30: Kaffe og te med sødt fra buffet
21:00: Bar åbner med mulighed for køb af drinks
21:30 Koncert med Burhan G
22.30-00.00 Fri bar i Sergenten Lounge – et tilkøb der sker sammen med billetkøbet.
Læs mere og køb billet på Sergentens hjemmeside.