Serie 1-fodbold: Gråsten og Egen UI delte pointene

28. september 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Foran cirka 200 tilskuere – heraf ca 80 fra udeholdet Guderup – spillede fodboldholdene fra Gråsten og Egen 1-1 i søndagens lokalopgør på banerne i Aarsbjerg. oplyser Egen UI.

Egen bragte sig foran 0-1 i kampens 35. minut, hvor Malaya scorede.

I 2. halvleg formåede Egen ikke at finde det spil frem, der resulterede i de 7 sejre i holdets første 7 kampe.

Efter 78 minutters spil udlignede Gråsten på et selvmål af Egen.

Med lidt held kunne Gråsten have taget alle tre point, de havde tre-fire store chancer i 2. halvleg; men der blev altså ikke scoret yderligere i kampen.