SF: Hvornår har vi fået mere end vi betalte for?

23. november 2014 Debat

SF-formand Jørgen Jørgensen:

Lars Romsøe Grandt, formand for Venstre på Nordals, læser mine læserbreve som en hvis herre læser Biblen. Om han gør det bevidst, skal jeg ikke gøre mig til dommer over, men jeg og SF er ikke imod udlicitering hverken generelt eller ideologisk. Jeg har som aktiv politiker været med til at sende masser af opgaver i udbud, så private firmaer kunne byde på opgaven. Det er det der kaldes udlicitering. Masser af opgaver inden for bygge og anlæg, plejehjem, sundhedshus, snerydning mv. har SF været med til at udlicitere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men når det gælder de bløde områder som plejehjem, hjemmehjælp, sygepleje og børneområdet, hvor der

Jørgen Jørgensen forklarer Lars Romsøe Grandt lidt om ideologi.

Jørgen Jørgensen forklarer Lars Romsøe Grandt lidt om ideologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

er brug for de varme hænder, så mener vi i SF ikke, disse områder skal være genstand for profit. Det er muligt Bjarne Corydon, som Lars Romsøe Grandt henviser til, mener noget andet. Det skulle faktisk ikke undre mig. Han solgte og også en stor del af Dong til Goldman Sachs.

Det er muligt, at Lars Romsøe Grandt  vil kalde SF-holdninger ideologiske. Men det er da ikke nær så ideologisk, som når Venstre til stadighed fremturer med at udlicitering af offentlige velfærdsopgave altid vil sikre ”den bedste kvalitet til den laveste pris”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvornår har man sidst fået mere end man har betalt for?

Jeg spørger bare.

Sandhed er, at for Venstre er den offentlige sektor fjenden. Derfor italesættes den som uproduktiv og de offentlige ansatte omtales som ineffektive, hvorefter Venstre kræver store besparelser, og deres løsning er, at den private sektor så skal tage over.

Se det er ideologi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...