SF Sønderborg: Massakre på gæstedagplejen

29. september 2015 Sundeved

Formand for SF Sønderborg, Jørgen Jørgensen, skriver:

I SF forstår vi ikke at byrådet endnu engang vil spare på børnene. Har vi ikke haft børnesager nok? Denne gang vil man spare 1/3 af gæstedagplejens budget. Det var ikke gået med SF i byrådet.

Man nedlægger simpelthen bare den hidtil kendte gæstedagpleje, og erstatte den med nogle for børnene utrygge discount løsninger. Barnets tarv er åbenbart ikke det, der tynger politikkernes samvittighed.

Jørgen Jørgensen og SF er ikke tilfredse med opsigelser til gæstedagplejere.

Jørgen Jørgensen og SF er ikke tilfredse med discountløsninger til børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men besparelser og nedskæringer, af politikerne kaldet effektiviseringer, forstår de sig på.

Fordi det er med til at sikre: ”at vi optimerer vores ressourcer, uden at gå på kompromis med kvaliteten af den kommunale service” som vores borgmester udtaler i sin pressemeddelelse ved det netop indgået budgetforlig. Ikke et ord eller penge er afsat i budgetforliget til et rette op på de kaotiske tilstande der herske i børn og unge forvaltningen. Ej heller står der noget om nedlæggelsen af den velfungerende dagpleje, hvor der spares 2.5 mio. kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo jo ”det går fremad – en ansvar lig kurs”, som byrådet har kaldt det fælles budget.  Men fanden må så tage de sidste, som i dette tilfælde er dagplejebørnene og deres tryghed.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk