SFO: Venstre takker for prisnedsættelsen

16. marts 2015 Sønderborg

Byrådssuppleant for Venstre, Daniel Staugaard, skriver:

Fornuften har endelig sejret i Sønderborg kommune. Folkeskolereformen har givet længere skoledage til vores børn

Byrådssuppleant Daniel Staugaard

Byrådssuppleant Daniel Staugaard

Artiklen fortsætter under annoncen

og dermed kortere tid i SFO’en. Faktisk er mange børn kun i SFO’en 1-2 timer om dagen og så er prisen på 1824 kroner for høj.

Derfor gik Venstre til valg med ønsket om at sænke taksten på en SFO plads, så pris og service passede bedre sammen. Efter lang tids pres på flertallet, er det nu med gode argumenter og forældreundersøgelser, lykkedes Venstre at få sænket taksten.

Dermed kan vi ses frem til at stoppe den flugt som kommunens SFO’er har oplevet siden skolereformen blev implementeret. Prisen på en SFO-plads er en afgørende faktor for os forældre, og det viser det sidste års meget store fald i antallet af børn som går i SFO med alt tydelighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil gerne rose medlemmer af Børn- og Uddannelsesudvalget for deres beslutning om at støtte Venstres forslag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...