SFs Villy Søvndal besøger Sønderborg

25. oktober 2017 KV2017

Villy Søvndal besøger torsdag kommunens gastankanlæg sammen med SFs kandidater til regions og kommunalvalg. SF vil i regionen arbejde for at nedbringe CO2 udslippet ved at bl.a. transport bliver en del af driften. Derfor vil SF studere Sønderborg kommune initiativ med at alle busser kører på certificeret biogas, som en mulig ide der kan bruges i andre steder i regionen.

John Hyrup Jensen, kandidat til regions- og kommunevalget: ”Det er meget vigtigt for SF at vise, at man godt kan skabe vækst, og samtidig nedbringe CO2 udslippet, og derved bidrage til Sønderborgs målsætning om CO2 neutralitet inden 2029, skriver SF i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på dagen besøger SFs regionskandidater Linak i Guderup, som producerer innovative velfærdsteknologiske løsninger til hospitals- og sundhedssektoren. Formålet med besøget er at få et indblik i hvordan Linak’s udvikling af velfærdsteknologiske løsninger, kan bidrage til en løsning af de store udfordringer som sundhedsvæsenets står overfor i de kommende år.

Udfordringer som f eks flere ældre, livstilsygdomme og overvægt.

”Vi er i SF optaget af hvilke velfærdsteknologiske løsninger der kan være medvirkende til at borgerne får livskvalitet og  den bedste behandling, og personalet undgår nedslidning og tunge løft”, siger Villy Søvndal, spidskandidat til regionsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...