Shamrock og erhvervspolitik

14. november 2017 KV2017

Tirsdag aften havde  erhvervsejendomshandler og byrådskandidat Jytte Åen fra Fælleslisten hyret Shamrock til at spille skotsk folkemusik i Det Sønderjyske Køkken – og det blev mest en koncert for Fælleslistens medlemmer og ganske få andre.

Åbenbart har både Fælleslisten og Shamrock svært ved at hamle imod fodboldlandskamp mellem Danmark og Irland.

“I musikernes pause fik jeg fortalt om det, som jeg vil arbejde med og for i byrådet og det er erhvervspolitik”, siger Jytte Åen til SønderborgNYT.

Langt de fleste kandidater tager rundt og fortæller om al den velfærd, som de har tænkt sig at dele gavmildt ud af, hvis de altså bliver valgt og hvis der så lige er penge til det.

“For mig kommer erhvervslivet i første række. Trives vores erhvervsliv, så bliver der ansat flere. Det giver flere skattekroner i kommunekassen – og så bliver der råd til al den velfærd, som der snakkes om”, siger Jytte Åen.

“Uanset hvordan vi vender og drejer tingene, så skal vi have penge, når vi vil have velfærd”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...