Shamrock og erhvervspolitik

14. november 2017 KV2017

Tirsdag aften havde  erhvervsejendomshandler og byrådskandidat Jytte Åen fra Fælleslisten hyret Shamrock til at spille skotsk folkemusik i Det Sønderjyske Køkken – og det blev mest en koncert for Fælleslistens medlemmer og ganske få andre.

Åbenbart har både Fælleslisten og Shamrock svært ved at hamle imod fodboldlandskamp mellem Danmark og Irland.

“I musikernes pause fik jeg fortalt om det, som jeg vil arbejde med og for i byrådet og det er erhvervspolitik”, siger Jytte Åen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Langt de fleste kandidater tager rundt og fortæller om al den velfærd, som de har tænkt sig at dele gavmildt ud af, hvis de altså bliver valgt og hvis der så lige er penge til det.

“For mig kommer erhvervslivet i første række. Trives vores erhvervsliv, så bliver der ansat flere. Det giver flere skattekroner i kommunekassen – og så bliver der råd til al den velfærd, som der snakkes om”, siger Jytte Åen.

“Uanset hvordan vi vender og drejer tingene, så skal vi have penge, når vi vil have velfærd”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...