Shell-station på Nørrekobbel bliver Uno-X-station

Shell overtages af Uno-X. Pressefoto
Shell overtages af Uno-X. Pressefoto
11. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bilister i Sønderborg vil nu opleve nye farver og logo, når de skal tanke eller vaske deres bil. Det sker, fordi Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Nørrekobbel.

Åbningen af den nye station markeres med en prisrabat mellem kl. 15-18, hvor bilister vil få en krones rabat på brændstof på åbningsdagen, tirsdag den 16. april. Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 procent på enkeltvaske i vaskehallen og 14 dage frem, skriver Uno-X.

“Vi ser frem til at åbne vores nye Uno-X station i Sønderborg. Derfor har vi selvfølgelig sørget for gode åbningstilbud, så vi kan fejre dagen sammen. Bilisterne kan forvente en tankstation, der vil give en nem og enkel kundeoplevelse, som man kender det fra vores andre stationer, ” siger Ivan Milther, distriktspartner hos Uno-X Mobility.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...