SIB hjælper ukrainske flygtninge som skal bo i Sønderborg

17. maj 2022 Erhverv

SIB Byggeri har i anledning af firmaets 60 års-jubilæum doneret 100.000 kroner til det lokale hjælpearbejde for ukrainske flygtninge, så familierne kan få den bedst mulige start på familielivet i Sønderborg.

“Det er en fantastisk donation, som gør, at vi kan lægge et gavekort til Skousen oveni i den startpakke, som de forventede 250 familier, der boligplaceres i Sønderborg Kommune, får fra os, når de skal flytte ind i en bolig, skriver Røde Kors-formand Yvonne Lech på vegne af Røde Kors, Red Barnet, Dansk Flygtningehjælp og Frelsens Hær i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SIB hjælper dermed de 250 familier med hver et gavekort på 400 kroner – og Skousen lægger 150 kroner oveni hvert gavekort.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...